Το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας ορίζει την Αρχιτεκτονική Τοπίου ως Πειθαρχία STEM – THE DIRT

2
Το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας ορίζει την Αρχιτεκτονική Τοπίου ως Πειθαρχία STEM – THE DIRT
ASLA 2020 Professional Research Honor Award. Ειδικότητα σποράς: Υλικά και μέθοδοι για νέα οικοσυστήματα. Βαλτιμόρη, Μέριλαντ. Mahan Rykiel Associates. Πελάτης: Maryland Department of Transportation and Maryland Port Administration

Η ονομασία αναγνωρίζει τον υψηλό βαθμό εργασιών μαθημάτων επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών που απαιτείται σε κολεγιακά προγράμματα αρχιτεκτονικής τοπίου

Της Λίζα Χάρνταγουεϊ

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ έχει καθορισμένη αρχιτεκτονική τοπίου ένα πρόγραμμα σπουδών STEM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, μαθηματικά).. Η Αμερικανική Εταιρεία Αρχιτεκτόνων Τοπίου (ASLA) υποστήριξε τον χαρακτηρισμό.

«Η αρχιτεκτονική τοπίου εφαρμόζει την επιστήμη, την τεχνολογία, την έρευνα αιχμής και τις αρχές της μηχανικής, για να σχεδιάσει υγιείς κοινότητες, ενεργά έργα μεταφορών, πανεπιστημιουπόλεις και πάρκα. Βοηθάμε τις κοινότητες να προσαρμοστούν στις ακραίες καιρικές συνθήκες που προκαλούνται από το κλίμα και υποστηρίζουμε τη βιοποικιλότητα», δήλωσε ο Torey Carter-Conneen, Διευθύνων Σύμβουλος της ASLA. «Οι προκλήσεις υποδομής σε δήμους σε όλη τη χώρα είναι τεράστιες — οι αρχιτέκτονες τοπίου φέρνουν μεταμορφωτικές λύσεις. Η σημερινή απόφαση θα προωθήσει την εκπαίδευση και την πρακτική στην αρχιτεκτονική τοπίου και αυτό είναι εξαιρετικό για την Αμερική και την παγκόσμια κοινότητα».

Τα προγράμματα αρχιτεκτονικής τοπίου πρωτοστατούν σε μερικές από τις πιο καινοτόμες έρευνες και αναπτύσσουν νέες τεχνολογίες – από τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αστική γεωργία μέχρι τον αστικό σχεδιασμό για αυτόνομα οχήματα. σε υδραυλική μοντελοποίηση, ρομποτική κατασκευή και επαυξημένη πραγματικότητα για υδάτινα σώματα και πολλά άλλα.

«Ο χαρακτηρισμός STEM αντανακλά τελικά την πραγματικότητα του κλάδου της αρχιτεκτονικής τοπίου. Η δουλειά μας εξαρτάται πλήρως από την επιστήμη και την τεχνολογία, από την κατανόηση του εδάφους στο επίπεδο των μικροβιακών αλληλεπιδράσεων και των ανταλλαγών θρεπτικών ουσιών, που κρατούν ζωντανό τον αστικό μας θόλο, έως τις παράκτιες προσαρμογές που ενημερώνονται από συνεχώς εξελισσόμενα κλιματικά δεδομένα», δήλωσε ο Gary Hilderbrand, FASLA, ο Peter Louis. Hornbeck καθηγητής στην πράξη και πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο Harvard Graduate School of Design. «Αυτή η νέα ονομασία φέρνει μαζί της μεγαλύτερες ευκαιρίες για φοιτητές και πτυχιούχους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και πέρα ​​από αυτήν να γίνουν ηγέτες στον τομέα».

«Οι αρχιτέκτονες τοπίου έχουν απίστευτη ευθύνη για την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των κοινοτήτων, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη για τους αρχιτέκτονες τοπίου να συνεχίσουν να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος», δήλωσε η Emily O’Mahoney, FASLA, Πρόεδρος της ASLA. «Η ονομασία STEM θα είναι ένα πρόσθετο εργαλείο για να βοηθήσει τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων να κατανοήσουν την αυστηρότητα που απαιτεί αυτή η πειθαρχία».

Δείτε το υλικό αίτησης που υπέβαλε η ASLA

Bir cevap yazın