Κριτική προϊόντος: Bona Red Out

9
Κριτική προϊόντος: Bona Red Out

Αν θέλετε να επιτύχετε ένα πιο ανοιχτόχρωμο, φυσικό στυλ στο κόκκινο δρύινο δάπεδό σας ή σε άλλα είδη ξύλου με κόκκινες αποχρώσεις, Bona Red Out είναι η λύση για εσάς. Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο για να δείτε τον Joe να το εφαρμόζει σε κόκκινη βελανιδιά!

Το Bona Red Out είναι ένας υδατοδιαλυτός χρωματικός εξουδετερωτής δύο βημάτων που είναι ειδικά σχεδιασμένος για να μειώνει τις κόκκινες και ροζ αποχρώσεις που απαντώνται συνήθως στο κόκκινο δρύινο δάπεδο και σε άλλα είδη ξύλου. Μπορεί να βοηθήσει να μιμηθεί την εμφάνιση του δαπέδου από λευκό ξύλο δρυός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά είδη ξύλου, από κόκκινη βελανιδιά έως βραζιλιάνικη κερασιά.

Δωρεάν διαφήμιση

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Bona Red Out είναι ότι είναι συμβατό με ολόκληρο το Bona System®. Αυτό διευκολύνει την προετοιμασία του δαπέδου για χρώση, σφράγιση και φινίρισμα, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο πρώτο βήμα για την επίτευξη πιο ανοιχτόχρωμων τόνων, συμπεριλαμβανομένης της σκανδιναβικής εμφάνισης — ανεξάρτητα από το χρώμα ή το είδος του ξύλου.

Το Bona Red Out είναι ασφαλές για όλες τις επιφάνειες δαπέδων κατοικιών και εμπορικών χώρων και επειδή είναι προϊόν που μεταφέρεται στο νερό, δεν χρειάζεται να σκάσει νερό το δάπεδο πριν από το λεκέ, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του Bona Red Out είναι ότι δεν έχει διάρκεια ζωής στο δοχείο, πράγμα που σημαίνει ελάχιστη σπατάλη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εργασίες.

Συνολικά, το Bona Red Out είναι μια εξαιρετική λύση εάν θέλετε να εξουδετερώσετε τους κόκκινους και ροζ τόνους και να επιτύχετε ένα ελαφρύτερο, φυσικό στυλ στο δάπεδό σας. Είναι ασφαλές, εύκολο στη χρήση και συνολικά το τέλειο προϊόν για να πετύχετε την επιθυμητή εμφάνιση όταν εργάζεστε με ξύλινο πάτωμα που έχει κόκκινους τόνους που θα θέλατε να εξαλείψετε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Red Out τώρα ή για να μάθετε περισσότερα ή καλέστε το (800) 737-1786 για να μιλήσετε με έναν ειδικό στο ξύλινο δάπεδο σχετικά με αυτό το προϊόν.

Bir cevap yazın