Ανακεφαλαίωση της Ημέρας Nailer 2023 – Ιστολόγιο προμήθειας δαπέδου της πόλης

1
Ανακεφαλαίωση της Ημέρας Nailer 2023 – Ιστολόγιο προμήθειας δαπέδου της πόλης

Η φετινή Ημέρα Nailer, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου, ήταν μια απίστευτη εκδήλωση που συγκέντρωσε επαγγελματίες και λάτρεις από τη βιομηχανία δαπέδων σκληρού ξύλου. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η εκδήλωση ήταν γεμάτη ενθουσιασμό, συντροφικότητα και φιλικό ανταγωνισμό. Με μια εξαιρετική προσέλευση πάνω από 100 παρευρισκόμενους, η ατμόσφαιρα έσφυζε από ενέργεια και προσμονή.

Το αποκορύφωμα του Nailer Day, όπως πάντα, ήταν ο διαγωνισμός Fastest Nailer. Αυτός ο διαγωνισμός, ο οποίος δοκιμάζει τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στο να καρφώσουν 6 σειρές από συμπαγή κόκκινη βελανιδιά 3/4″ πλάτους 2-1/4″ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με ακρίβεια, προσέλκυσε μια διαφορετική ομάδα ανταγωνιστών. Από έμπειρους βετεράνους μέχρι φιλόδοξους νεοφερμένους, όλοι ήρθαν προετοιμασμένοι να δείξουν τα ταλέντα τους και να διεκδικήσουν τον περίφημο τίτλο του «Fastest Nailer».

Ο φετινός νικητής μπορεί να σας σοκάρει!

Δωρεάν διαφήμιση

Οι νικητές του διαγωνισμού Fastest Nailer

Rob O'Connell - Νικητής του Fastest Nailer 2023

Ο Rob O’Connell του O’Connell’s Custom Concept κέρδισε ξανά την πρώτη του θέση! Κατέλαβε την 1η θέση με χρόνο 3:17! Αυτή ήταν η 8η νίκη του Nailer Day και η πρώτη του από το 2018!

Δεύτερη θέση: Daniel Nunes (3:41)

Τρίτη θέση: Γκουστάβο Μάρτινς (4:36)

Νικητές ομάδας: Daniel Nunes & Luciano Mirando (2:10)

Νικητής εγχειριδίου: Ο Luciano Looking (5:09)

Ερασιτέχνης: Miguel Barradas (CFS) (5:20)

Φέτος, όλοι όσοι κάρφωσαν έλαβαν μια τσάντα City Floor Supply και όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν ένα δωρεάν μπλουζάκι Fastest Nailer!

Πωλητές και εξαιρετικά βραβεία πόρτας

Σχεδόν 20 πωλητές από τα NWFA, Bona, Basic Coatings, Loba και άλλα ήταν επί τόπου. Έδειξαν τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες τους. Πολλοί συμμετέχοντες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες και να μάθουν πολύτιμες συμβουλές και κόλπα για να βελτιώσουν την τέχνη τους.

Οι πωλητές μας παρείχαν γενναιόδωρα μερικά υπέροχα βραβεία – ανάμεσά τους ήταν τηλεοράσεις 4K HD από την American Sanders και τη Loba. ένα Solo Stove Fire Pit από την Bostik. ολοκαίνουργια καρφωτικά από PowerNail και Primatech. ένα Yeti Cooler από το PoloPlaz. πίστωση προϊόντος 500 $ από την Bona. μια δωρεάν συνδρομή στο NWFA και πολλά άλλα!

Ήδη ανυπομονώ για την επόμενη Nailer Day!

Συνολικά, η Ημέρα Nailer ήταν μια μεγάλη επιτυχία, ενισχύοντας την κατάστασή της ως μια πολυαναμενόμενη ετήσια εκδήλωση για επαγγελματίες στη βιομηχανία δαπέδων σκληρού ξύλου. Η φετινή εκδήλωση όχι μόνο παρείχε μια πλατφόρμα για εξειδικευμένους εργολάβους για να επιδείξουν τις ικανότητές τους, αλλά ενθάρρυνε επίσης την αίσθηση της κοινότητας και της συνεργασίας μεταξύ όλων όσοι παρευρέθηκαν. Με μια τέτοια φανταστική προσέλευση και μια αξέχαστη εμπειρία, ανυπομονούμε για την Ημέρα των Καρφωτών του επόμενου έτους και τη συνεχή ανάπτυξη αυτής της φανταστικής παράδοσης.

Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στη φετινή εκδήλωση – πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς και ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά του χρόνου!

Bir cevap yazın