Ανακεφαλαίωση μαθήματος 2023 NWFA Advanced Installation Course

1
Ανακεφαλαίωση μαθήματος 2023 NWFA Advanced Installation Course
Ανακεφαλαίωση μαθήματος NWFA Advanced Installation 2023

Πρόσφατα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε ένα τετραήμερο μάθημα εγκατάστασης NWFA Advanced Installation, όπου μια εξαιρετική ομάδα αφοσιωμένων εργολάβων δαπέδων από σκληρό ξύλο συγκεντρώθηκε για να βελτιώσει τις δεξιότητές τους και να δημιουργήσει ένα ξύλινο πάνελ με πολλαπλά έντεχνα κατασκευασμένα μοτίβα. Υπό τις οδηγίες του περιφερειακού εκπαιδευτή του NWFA, Steve Seabaugh, οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να επιδείξουν την αποφασιστικότητα, την τεχνογνωσία και την δεξιοτεχνία τους.

Την πρώτη μέρα του μαθήματος, οι παρευρισκόμενοι δέχθηκαν demo από το SawStop και το ShaperTools. Το SawStop άφησε το κοινό με δέος με μια αξιοσημείωτη απεικόνιση των δυνατοτήτων ακινητοποίησης του πριονιού, χρησιμοποιώντας μια φέτα ζαμπόν για να δείξει τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας του. Εν τω μεταξύ, η ShaperTools παρουσίασε το καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο της, τονίζοντας την ικανότητά του να χαράσσει αβίαστα ακριβή σχήματα.

2023 NWFA Advanced Course RecapΤο πάνελ, μια οπτική απόλαυση, διαθέτει ένα αρμονικό μείγμα υλικών όπως η καρυδιά, οι γωνίες από λέπια ψαριού WO με ζωντανό πριονισμό και ένα περίπλοκο παρκέ κουτιού σκιάς από καρυδιά, σφενδάμι και βραζιλιάνικο κεράσι. Για να μην αναφέρουμε τα επιδέξια λυγισμένα κομμάτια αμερικανικής καρυδιάς που χωρίζουν το πάνελ από τα μοτίβα συνέχισης των ακτίνων σε κάθε γωνία. Στην καρδιά του πάνελ βρίσκεται ένα μαγευτικό μενταγιόν, φτιαγμένο από βραζιλιάνικο κεράσι, καρυδιά, ζωντανό πριονισμένο WO και περικυκλωμένο από βόρειο σκληρό σφένδαμο 1ης τάξης. Η κατασκευή αυτού του πάνελ απαιτούσε έναν τόνο επαναλαμβανόμενων κοπών και την εφαρμογή προηγμένων τεχνικών. Οι παρευρισκόμενοι εργάστηκαν ακούραστα για να συνθέσουν τέλεια αυτό το πάνελ, μένοντας αργά την 3η ημέρα και εμφανίστηκαν νωρίς την 4η ημέρα για να εξασφαλίσουν ότι θα ολοκληρωθεί!

Δωρεάν διαφήμιση

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Steve Seabaugh του NWFA για τις εξαιρετικές του οδηγίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος και στον εκπρόσωπο του Loba, James Toal για την παρουσία του, καθώς και στους SawStop και ShaperTools για τις ενημερωτικές επιδείξεις τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παρευρισκόμενους που μαζεύτηκαν και δημιούργησαν ένα τόσο εκπληκτικό πάνελ! Η αφοσίωσή σας, η σκληρή δουλειά και οι εξαιρετικές δεξιότητές σας λάμπουν πραγματικά στο τελικό προϊόν.

Bir cevap yazın