Αγοράστε 10 γαλόνια της Main Street και κερδίστε δωρεάν αερομεταφορά!

2
Αγοράστε 10 γαλόνια της Main Street και κερδίστε δωρεάν αερομεταφορά!

Η Basic Coatings μόλις ξεκίνησε μια συναρπαστική προσφορά για να τιμήσει την κυκλοφορία του νέου τους προϊόντος, Φινίρισμα στον κεντρικό δρόμο!

Αγοράστε 10 γαλόνια MainStreet πριν από τις 30 Απριλίου 2023 και κερδίστε ένα δωρεάν FiberPRO® Air Mover. ΔΕΝ χρειάζεται να αγοράσετε και τα 10 γαλόνια ταυτόχρονα!*

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ONLINE ΕΔΩ: https://www.basiccoatings.com/about/mainstreet-promo-2022

Δωρεάν διαφήμιση

Επειτα, Κάντε κλικ ΕΔΩ για την αγορά της Main Street.

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης συμμετοχής.

Το Basic Coatings Main Street MainStreet™ είναι ένα διαφανές, αυτοεπιπεδούμενο, εμπορικής ποιότητας φινίρισμα δαπέδου από ξύλο ουρεθάνης ενός συστατικού. Έχει χαμηλές πτητικές οργανικές ενώσεις και είναι συνολικά μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες που αναζητούν ένα φινίρισμα που προσφέρει τρομερή ισοπέδωση και ροή για την απόλυτη ευκολία εφαρμογής.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ: Υπάρχουν έως 5 αερομεταφορείς ανά ανάδοχο/εταιρία για αυτήν την προσφορά. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.

Πρέπει να λάβετε την «Επιβεβαίωση Συμμετοχής» της Basic Coatings για να είστε επιλέξιμοι για την προσφορά. Μόνο τα επαληθευμένα τιμολόγια για αγορές MainStreet με ημερομηνία ή μετά την ημερομηνία εγγραφής έως τις 30 Απριλίου 2023, θα είναι κατάλληλα. Πρέπει να υποβάλετε όλα τα κατάλληλα έγγραφα έως τις 31 Μαΐου 2023, διαφορετικά θα χάσετε την καταλληλότητά σας για την προσφορά. Χωρίς επιστροφές σε αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ο εξοπλισμός δεν θα αποσταλεί με το προϊόν. επιτρέψτε επιπλέον χρόνο στον κερδισμένο εξοπλισμό. Δείτε την Επιβεβαίωση Συμμετοχής για πλήρεις λεπτομέρειες.

Bir cevap yazın